Spoed – Tandartsenpraktijk Grave – Grave

Spoed

Spoedgevallen (pijnklachten)

Belt u bij spoed- en pijnklachten éérst naar onze praktijk. Bij klachten graag bellen voor 10 uur in de ochtend, dan wordt u dezelfde dag geholpen.

Bij acute tandpijn of kiespijn

Acute tandpijn of kiespijn is erg vervelend. Als u een pijnklacht heeft, of als er een vulling is afgebroken, proberen we u een spoedafspraak te geven binnen 24 uur. Om uw afspraak zo snel mogelijk te kunnen inplannen, bel graag voor 10 uur ’s ochtends. We zullen een consultafspraak op korte termijn inplannen om een diagnose te stellen. Hierna zullen de mogelijke behandeling/oplossing met u besproken worden.

Deze spoedafspraak plannen we tussen de reguliere tandartsbehandelingen door zodat u zo snel mogelijk kan worden gezien door een tandarts. Hierdoor kunt u langer moeten wachten. We willen u hierop attenderen.

Pijnklachten buiten openingstijden

Als u een spoedklacht of pijnklacht heeft, bel eerst naar 0486-473585. Als wij niet aanwezig zijn, luistert u dan het ingesproken bericht af. Daar hoort u of u bij een van onze eigen tandartsen terecht kunt of dat u de spoeddienst moet bellen. Wij zijn aangesloten bij de Tandarts Spoed Praktijk (TSP) in Nijmegen, gevestigd op Weg door Jonkerbos 106. Als u daar terecht wilt dan kunt u bellen met 0900-8602.

Contact met de Tandarts Spoed Praktijk

De Tandarts Spoed Praktijk (TSP) is gevestigd op het spoedplein naast het CWZ ziekenhuis, Weg door Jonkerbos 106 in Nijmegen. Spoedbehandeling op de TSP kan uitsluitend via een telefonische afspraak. Er zijn geen spreekuren.

Houdt u er rekening mee dat alle behandelingen tijdens de dienst, overdag en ’s avonds, contant afgerekend moeten worden. Er gelden landelijk vastgestelde avond- en weekendtoeslagen voor deze behandelingen.

Ga naar de website